Рефинансирайте Бързите Си Кредити

Рефинансирайте бързите си кредити в един за да имате по-голям контрол върху разходите си

Не очаквайте, че при обединението на няколко кредита в един, сумата по оставащата главница ще намалее. Естествено, че това няма как да се случи, но вместо да имате 5,6….10 активни кредита, не е ли по-добре да имате един и да плащате една месечна вноска? Познаваме хора с …… 21 активни кредита към небанкови финансови институции. Това вече е меко казано безотговорно и самоубийствено поведение. Ако имате повече от два бързи кредита, независимо от сумата, трябва ВЕДНАГА да обедините задълженията си в един кредит!

Преди да рефинансирайте бързите си кредити – анализирайте добре настоящата си ситуация, преценете всички възможни решения и изберете това решение, което ще работи най-добре за вас!

ИЗБОР НА КОМПАНИЯ

Първата стъпка е да изберете компания, чрез която ще рефинансирайте бързите си кредити. Според последните данни от БНБ, небанковите финансови институции в България са 177 !? Дали са много или малко, няма да коментираме. Дали регулатора на този пазар – БНБ си върши работата – също няма да коментираме. Ние, бихме искали да ви помогнем в джунглата наречена бързо кредитиране в България.

След задълбочен анализ на пазара смятаме, че само две компании заслужават внимание, т.е. може да рефинансирате (обедините) бързите си кредити през тях – ИЗИ КРЕДИТ и СИТИ КЕШ.

Защо избрахме тях:

  • И двете компании разполагат със солиден финансов ресурс и екип от истински професионалисти.
  • Минималната сума при ИЗИ КРЕДИТ – 1250лв, а при СИТИ КЕШ – 1500лв.
  • Максималната сума при ИЗИ КРЕДИТ – 8000лв, а при СИТИ КЕШ – 9000лв.
  • Месечни вноски на погасяване.
  • Срок на погасяване от една до три години.

Според нас СИТИ КЕШ е за предпочитане. Компанията е по-гъвкава, обръща по-голямо внимание на клиентите си, а и както виждате предлага по-голяма сума.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРЕДСРОЧНО ПОГАСЯВАНЕ

След като сте проучили пазара и сте избрали компания, чрез която ще си рефинансирате бързите кредити, трябва да се свържете с всяка компания, от която имате бърз кредит и да им кажете, че ви трябва УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРЕДСРОЧНО ПОГАСЯВАНЕ. Естествено такова удостоверение няма да получите, ако имате забави по кредита, но в този случай и препоръчаните от нас компании (СИТИ КЕШ и ИЗИ КРЕДИТ) няма да рефинансират бързите ви кредити. Те ще обединят кредитите ви, но трябва да сте изряден платец. Ако сте дребен мошеник, който взима кредити и не връща, може да спрете четенето на тази статия още сега!

Дори и да нямате забави, може да срещнете проблем с получаването на такова Удостоверение от фирми за онлайн кредити или от българските клонове на някои чужди компании. Имената на тези кредитори няма да споменем целенасочено! Ако срещнете подобен проблем:

  • Комуникирайте с тях само по имейл
  • Сигнализирайте Комисията за защита на потребителите
  • Сигнализирайте БНБ

НЕ БЪДЕТЕ АЛЧНИ

Веднъж обединили многобройните си бързи кредити в един – НЕ ПРИБЯГВАЙТЕ ДО НОВИ ЗАЕМИ! Ясно е, че парите никога не стигат. На един не му достига 1лв за хляб, а на друг 1000лв за БЕНТЛИ. Звучи цинично, но това е реалността!

Приключването на един кредит предсрочно означава, че вие сте били лоялен клиент. Ще мине седмица, две или месец и ще започнат да ви предлагат нови заеми. Помислете хубаво, преди да влезете отново в спиралата на кредитната задлъжнялост!

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *