Каква сума дължа при кандидатстване или одобрение за кредит

Такса при кандидатстване или одобрение за кредит

Повечето от компаниите предлагащи “бързи кредити”,  не искат пари при кандидатстване или одобрение за кредит.

Това е важно да го знаете, тъй като е възможно да попаднете на недобросъвестен финансов съветник/кредитен консултант, който да ви поиска между….10% и 30% от одобрения кредит!? Не сте балама,нали? Ако все пак служителя е добър манипулатор, звъннете на националния телефон на самата компания. Това, че сте опрял до услугите на компания за бързи кредити, не означава,че сте глупак!

Не може да си представите на какви случаи съм се нагледал в моята кариера. Най-лошото обаче е, че клиентите почти никога не смятаха консултанта за виновен. Свързваха всичко с компанията за бързи кредити.

Ако ви кажат,че като дадете 20,30,50 или 100лв и никой няма да ви търси, не вярвайте! Компанията,която ви е отпуснала бърз кредит ще си търси парите, независимо какво ви е излъгал нейният служител. Което е нормално. Ако вие дадете пари назаем/кредит,няма ли да си ги търсите?

Най-добре е още при кандидатстване да зададете въпросите си и да се запознаете с Общите условия на компанията за бързи кредити.

Освен това е важно и да прочете много внимателно, абсолютно всички документи преди да ги подпишете. Защото, ако не сте обърнали внимание на детайлите и сте си сложил подписа, след това е твърде късно да оспорвате.

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *